Ulla er årets Nordstjerne

I forbindelse med Herskind Boldklubs sommerfest uddelte Landsbyrådet fredag aften for første gang den nyindstiftede pris, Nordstjernen. Og det blev Ulla Østergaard Hansen, som blev den første modtager af prisen.

Ulla modtager prisen for sit mangeårige – og fortsatte – engagement i Herskind Boldklub, hvor hun gennem tiden har haft mange roller, både i den daglige drift og ikke mindst også som fast medlem af festudvalget.

Nordstjernen 2019
Foto: Rasmus Hampen Jakobsen

På billedet modtager Ulla Østergaard Hansen Nordstjernen 2019, efter Anna Margrethe Kristensen (t.v.) har læst begrundelsen for Landsbyrådets valg af hende som modtager. På billedet ses desuden Tina Thybo Sørensen og Preben Sørensen.

 

One thought on “Ulla er årets Nordstjerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s