Ny lokal podcast er nu helt tæt på

I denne uge får du som borger i Herskind, Skivholme og Herskind Hede din egen ugentlige podcast, når HERSKINDSIGT fredag går i luften med programmet “Slet ikke LIVE!”

Med podcasten er det vores hensigt at ramme lytterne med helt lokale nyheder, som ingen andre dækker. Vi vil have aktuelle gæster i studiet, og så ringer vi borgere op for at høre, hvad de har på hjerte. Alt dette på cirka en halv time.

Vind hver uge

Selvfølgelig skal du som lytter også have en konkurrence. Og det får du, når vi i hver episode afspiller en lyd, som vi selv har optaget et sted i sognet.

Hvis du kan gætte lyden, ringer du til redaktionen og lægger en besked på telefonsvareren. Du kan selvfølgelig også sende en mail til podcast@herskindsigt.dk. Vinderen får leveret en pose friske rundstykker og en nystrøget morgenavis den kommende lørdag eller søndag efter eget valg.

Vi giver den et halvt år på prøve

Det kan tage tid at sprede rygtet om vores nye podcast. Derfor har vi besluttet, at give den et halvt år til at opnå et tilfredsstillende antal lyttere.

Hvor stort et antal har vi endnu ikke taget stilling til, men der skal selvfølgelig være andre end redaktionen, der har glæde af Slet ikke LIVE! – hvis navn i øvrigt udspringer af, at vi optager torsdag aften og udkommer fredag middag.

Der er mange muligheder for at lytte til vores podcast. Slet ikke LIVE! er tilgængelig på Apple Podcast og Spotify. Hvis du vælger at abonnere, får du besked, hver gang der udkommer en ny episode. Du kan også altid finde nyeste udsendelser ved at klikke her, og selvfølgelig finder du også vores podcast på forsiden af herskindsigt.dk.

Du kan allerede nu abonnere, og så har du samtidig en enestående lejlighed til at høre en genudgivelse af vores første podcast fra foråret 2018.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s