Borgermøde fyldte kultursalen

Alle stole var optaget, da der i formiddag var borgermøde om fremtiden for Herskind Skole & Børnehus. Mødet var arrangeret i samarbejde mellem fællesbestyrelsen for skole og børnehus samt Landsbyrådet Herskind, Skivholme og Herskind Hede.

Det er et udkast fra Undervisnings- og Børneudvalget i Skanderborg Kommune om en ny skolestruktur, som er anledning til borgermødet, da udvalgets oplæg kan true den fortsatte eksistens for overbygningen – 7.-9. klasse på skolen i Herskind.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s