Der var genvalg til alle

Deltagerne ved Landsbyrådets årsmøde torsdag aften kvitterede for arbejdet og de omfattende resultater i 2019, og dermed fortsætter rådet uforandret i det kommende år. Ligeledes blev et flot regnskab for en ellers ikke indtægtsgenererende forening godkendt enstemmigt.

Landsbyrådet består af Anna Margrethe Kristensen, Tina Thybo Sørensen, Anne Kaae, Heine Pallesgaard Hauch og Else Thomsen, og de suppleres af Aviaja Dahl Kilt og Simon Svensson.

På årsmødet blev der blandt deltagerne, som talte 21 mennesker og en kat, indsamlet idéer, som Landsbyrådet nu vil samle, vurdere og prioritere. Inddragelse af og medindflydelse til områdets unge var blandt de mange forslag, og således er der lagt op til, at Landsbyrådet for Herskind, Skivholme og Herskind Hede får endnu et år med masser af opgaver i kalenderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s