Det handler om vores skole!

Der var gang i debatten, da Slet ikke LIVE! onsdag aften havde besøg fra politisk side. Trine Frengler (S), Søren Erik Pedersen (V) og John Haarup Laursen (DF) lagde vejen forbi for at diskutere skolestruktur og fremtiden for udskolingen i Herskind

Vi fik en god og interessant podcast ud af anstrengelserne, og den skulle du tage at give et lyt. Du finder episoden her. I øvrigt optog vi på vores nye redaktion. Den bliver i de kommende uger udsat for en større forvandling, inden vi holder officiel indvielse fredag 6. marts klokken 14.30-16.30.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s