Corona-frygt lukker stort dialogmøde i Herskind

Der bliver ikke noget dialogmøde i Herskindhallen onsdag 18. marts 2020, lyder det fra styregruppen, der ellers havde alle detaljerne for arrangementet på plads.

“Det er på baggrund af de anbefalinger og restriktioner, der er udstedt af Sundhedsstyrelsen, at vi har valgt at udsætte dialogmødet om overbygningen på skolen,” fortæller Lars Dahl, der både er formand for fællesbestyrelsen for Herskind Skole & Børnehus og medlem af styregruppen.

Det ærgrer arrangørerne, at mødet i første omgang er udsat, men man ser ingen anden løsning for nuværende.

“ Det er det eneste ansvarlige at gøre. Programmet for dialogmødet var ellers helt på plads. Der var udmelding om stor deltagelse fra byrådet med 12-15 deltagere samt besøg af professor Peter Allerup. Vi har ligeledes mødt stor opbakning fra hele skoledistriktet om dialogmødet,” siger Lars Dahl, der forventer at kunne holde mødet senere på året.

Lokale politikere enige i beslutningen

Blandt de mange politikere, som havde givet tilsagn om at deltage i dialogmødet på onsdag, er Trine Frengler (S), som er formand for Undervisnings- og Børneudvalget. Hun tilslutter sig beslutningen om at udsætte arrangementet.

“Det vil ikke være forsvarligt over for hverken borgerne eller os selv at gennemføre dialogmødet, som situationen er nu” mener Trine Frengler, der lægger op til at mødet holdes – men i en anden form.

“Vores kalender er jo booket til folkene i Herskind den aften, så vi foreslår, at vi kan mødes med en mindre delegation, enten på Fælleden i Skanderborg eller i Herskind,” siger Trine Frengler.

Boldklubben aflyser årets gymnastikopvisning

Mens lokalpolitikerne og styregruppen bag dialogmødet nu går sammen om at finde en alternativ afvikling på onsdag, er et andet af byens store arrangementer nu definitivt aflyst.

Det er Herskind Boldklub, der melder, at gymnastikopvisningen 29. marts heller ikke bliver til noget. I stedet bliver der for hvert hold et mindre arrangement som afslutning på sæsonen.

“Vi vælger at lægge os op ad samme linje og følge de samme anvisninger, som skolen er pålagt af kommunen. Det er jo de samme børn og forældre, der er tale om,” forklarer boldklubbens formand, Mogens Enevoldsen, om baggrunden for beslutningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s