Borgermøde om Herskinddistriktet


Landsbyrådet kalder Herskind, Skivholme og Herskind Hede til borgermøde
om Herskinddistriktet ved kommuneplan 21


Paradigmeskifte kalder byrødderne det, når de spørger høfligt, om vi selv vil være med til at skrive vores egen historie om, hvem vi er på nuværende tidspunkt og hvem vi gerne vil blive til. De er kommet med et bud og kunne godt tænke sig, at vi udbygger og uddyber fortællingen. Se opstarten af fortællingen her: https://skanderborg.viewer.dkplan.niras.dk/plan/34#/8889

Kom og hjælp os med at fortælle hvem vi er, hvad vi lægger vægt på og hvem vi gerne vil blive til de næste åringer. Vi snakker om det i fællesskab og sætter retning for vores Herskinddistrikt. Det er ikke kommunen, der skal sige, hvem vi er – det kan vi godt selv finde ud af at fortælle dem. Så det gør vi sammen
Mandag den 21. Juni kl. 19.30
i Herskind forsamlingshus

Vi skal forberede høringssvar til Skanderborg kommune, hvor både Landsbyrådet Herskind, Skivholme og Herskind Hede kan indsende høringssvar ligesom alle andre kan give sit besyv med som privatperson, erhvervsdrivende, forening osv. https://skanderborg.viewer.dkplan.niras.dk/plan/34#/10200


Alle er velkommen og kan man ikke komme på datoen er man velkommen til at kontakte Landsbyrådet på anden måde og forhøre sig om sagen.


På Landsbyrådets vegne Aviaja Dahl Kilt (mobil 2061 0110) Anna Margrethe Kristensen (mobil 5358 1303)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s