Farvel fra uddeleren gennem mere end 14 år

af Michael Øuleé, uddeler i Dagli’Brugsen Herskind

Nærvær, lokal tilknytning, fællesskaber og klima er alle ord, vi vægter højt i Brugsen. Vi i Herskind har et stærkt fundament af engagerede og initiativrige kræfter. I Brugsen mærker vi det engagement i fortsat vækst og konsolidering.

“Det går ufattelig godt i Danmark,” sagde Poul Sclüter i 1983. I Brugsen går det godt, men for at det skal gå ufattelig godt, må vi have jer til at købe mere.

Det var min indledning, sidst jeg fik lov til at skrive til jer medejere af Brugsen i Herskind. Og tak skal I ellers lige have – I giver den jo max gas. Vi er i skrivende stund over 800.000 foran omsætningen i 2019 – tak!

Et år med store forandringer

Det har været et turbulent år med mangel på håndsprit, og nu er tiden kommet til mundbind. I sandhed en underlig verden med smittetryk som det nye udtryk, alle kender og har en holdning til. Det betød også, at vores generalforsamling blev udskudt til den 27. august.

I indeværende år har vi investeret i nye faciliteter til vores personale med nye toiletter og garderobeskabe. Det er blevet rigtig godt. Det er altid noget tummel, når man bygger om, og bagefter skal alle tråde samles, så hverdagen bliver nem og god.

I min personalegruppe er der også sket ret store udskiftninger. I vil således møde Zehra, Nelisa, Julie og Malou som nye Brugs-folk med smil på læben og lyst til at give jer en super god indkøbsoplevelse.

Det betyder desværre også, at vi måtte sige farvel til nogle stykker. Dog har jeg lavet en aftale med Ida og Peter om, at de fortsat er en del af styrken med det store ansvar at styre Brugsen i ydertimerne. Morten og jeg er glade for at være jeres lokalt forankrede uddeler og souschef. Vi tilstræber, at personalet er godt uddannede, har det godt og vokser som mennesker i den tid, de er her.

Det betyder også, at vi holder nogle aften-arrangementer, hvor vi ser hinanden uden for normal arbejdstid til fx Spacenight den 22/9, hvor vi omrokerer på varerne, så de står efter Coops og industriens ønsker.

Meld jer ind og bliv medejere af butikken

I dette efterår går vi over til nyt it-system. Alene tanken giver mig bekymrede træk i mundvigen. Jeg håber, at det går bare nogenlunde smertefrit, men jeg ved også godt, at det nok er urealistisk. I værste fald går vi et efterår i møde med alt for mange tomme huller på hylderne. Vi gør alt hvad vi kan for at modvirke det og håber, at I trods alt stadigvæk er med os.

Vi vil være lige i nærheden, klimabevidste – og vi vil rigtig gerne se en hel masse til jer, så er I ikke medejere endnu, så kom ind.

Det er blevet tid til at takke af

Og på det personlige plan skal jeg sige tak for en rigtig god tid. Det har været mit liv i fjorten og et halvt år, og nu er det slut. 1. januar 2021 starter jeg som brand manager i Østjysk Vinforsyning. Det er med vemod og spændinger i maveregionen, at jeg slipper godt 30 års hverdag og siger goddag til et helt nyt setup.

Tak til mit personale, som har gjort det helt vildt godt at tage på arbejde, også de morgener, hvor humøret har været gråt.

Tak til jer kunder for jeres evige søgen efter den bedste købsoplevelse. Fortsæt der og læg pengene lokalt, så vi kan investere sammen med bestyrelsen helt lokalt. Vi er hinandens stærkeste ressource.