Støtteforeningen for Herskind Skole og Børnehus

Her kan du fremover følge arbejdet fra den nystiftede forening, efterhånden som der kommer nyt.

Foreningen har også en gruppe på Facebook, hvor du kan melde dig ind og få sidste nyt.

Indmeldelse

Indmeldelse kan kun ske ved at sende en mail til stotteforeninghsogb@gmail.com med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og mailadresse. Det er altså ikke nok kun at følge os på Facebook! Det er gratis at være medlem af støtteforeningen.

Støtteforeningens første opgave og primære fokus pt. er at støtte op om det store stykke arbejde, der foregår omkring ny skolestruktur i Skanderborg Kommune og dermed bevarelse af udskolingen på Herskindskolen.

Ønsker du at bidrage med et økonomisk tilskud, kan dette indbetales på Støtteforeningens konto i Jutlander Bank 9436-2075919800 eller på MobilePay.

Støtteforeningen for Herskind Skole og Børnehus har sponseret udgifterne til trykning af den rapport, der fredag 29. maj 2020 blev overrakt til Trine Frengler (S) og Bent Jacobsen (V) fra Undervisnings- og Børneudvalget i Skanderborg Kommune. Klik her, hvis du vil læse rapporten. (FOTO: JEANETT THYBO SØRENSEN)
Støtteforeningen har iværksat indsamling af fine sten fra byens børn og voksne. Det er blevet til en flot plakat, som kan købes i Dagli’Brugsen Herskind. Overskuddet går til Støtteforeningen for Herskind Skole og Børnehus. (SCREENSHOT AF JEANETT THYBO SØRENSEN)